gittigidiyor

Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekiliyor

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
r9cqb.jpg

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda da Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri bugün yapılacak kura çekimi ile belli olacak.

Avrupa Kupaları'nda play-off eşleşmelerinin belirleneceği kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde yapılacak.

Fenerbahçe'nin yer alacağı Şampiyonlar Ligi kura çekimi 12:45'te başlayacak. Seribaşı olamayan sarı-lacivertliler, kurada İngiltere'nin Arsenal, İtalya'nın Milan, Almanya'nın Schalke 04, Fransa'nın Lyon ve Rusya'nın Zenit takımlarından biriyle eşleşecek.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda maçlar 20-21 ve 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Tur geçen takımlar Şampiyonlar Ligi'nde, elenen takımlar ise UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

Türkiye'den Beşiktaş ve Trabzonspor yer alacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimi ise saat 14:00'te başlayacak..İki ekibimiz de kurada seribaşı takımlar arasında yer alacak.UEFA Avrupa Ligi play-off turu maçları 22 ve 29 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Turu geçen takımlar gruplara kalacak, elenenler bu sezon Avrupa defterini kapatacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst