gittigidiyor

Samsung Galaxy A5

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Samsung uygun fiyatlı ve sınıfındaki diğer akıllı telefonlara nazaran daha üstün özellikler sunan Galaxy A serisi akıllı telefonlarını hem tasarım hem de sahip oldukları teknik özellik açısından elden geçiriyor. Bu değişim gösterecek A serisi akıllı telefonların içerisinde A3, A5, A7, A8 ve A9 modelleri yer almakta. Bu A serisi akıllı telefonlar hakkında ufak tefek sızıntılar yayımlanmakta ancak özellikle A5 modeli ile ilgili olarak geçtiğimiz hafta içerisinde birden fazla haber yayımlandı. Bugün ise Samsung Galaxy A5 hakkında yeni bir bilgi yayımlandı. Yeni sızan bilgi parçacıklarına göre yeni nesil Galaxy A5’te 720p yani HD çözünürlükte ekran var görünüyor. Mevcut Galaxy A5’in ekran çözünürlüğü ile aynı. Önceki söylentilere bakarsak A5’de 5 ya da 5.2 inç’lik ekran, 8 çekirdekli Exynos işlemci, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı var. Tasarım olarak önceki nesli ile aynı olacağına dair söylentiler olmasında karşın, teknik özellik bakımından arada farklar olacağını söyleyebiliriz. Samsung Galaxy A5 hakkında yeni bilgiler yayımlandığında ise size anlık olarak bilgi aktaracağız.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst