gittigidiyor

Samsung Galaxy A8

nokya

Aktif Üye
Katılım
28 Haz 2012
Mesajlar
580
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Konum
almanya

Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy A serisinin en son temsilcisi olan Galaxy A8 bir süredir bekleniyordu. Samsung’un Çin resmi websitesinde listelenmeye başlanan Samsung Galaxy A8, bir nevi sessiz sedasız tanıtılmış oldu.
Kardeşlerinde kullanıldığı gibi tamamen metal bir kasa kullanılan Galaxy A8, 5.9 milimetre inceliğiyle ve neredeyse sıfır kenar çerçeveleriyle oldukça şık bir görüntü sunuyor. 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekrana sahip olan telefonda Qualcomm’un geliştirdiği 64-bit mimarili Snapdragon 615 işlemcisi mevcut. 2 GB RAM ve 16/32 GB arttırılabilir hafıza seçeneklerine sahip olan Galaxy A8’in çift SIM girişinin biri microSD kart girişi için kullanılabiliyor.
F/1.9 diyafram açıklığına sahip bir 16 megapiksel kamerayı bünyesinde barındıran cihazın parmak izi okuyucusu da bulunuyor. Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemiyle kutusundan çıkan ve 3050 mAh’lik çıkarılamayan bir bataryayla 304 saatlik bir bekleme süresi sunmayı hedefleyen Samsung Galaxy A8, ilk etapta Uzakdoğu pazarında piyasaya sürülecek. Beyaz, siyah ve altın renklerinin yer aldığı telefonun piyasaya çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst