gittigidiyor

Samsung Galaxy C5 Pro akıllı telefon sessiz sedasız duyuruldu

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
samsung-galaxy-c5-pro-akilli-telefon-sessiz-ekoq.jpg

Samsung Galaxy C5 Pro akıllı telefon sessiz sedasız duyuruldu

Samsung'un yeni akıllısı Galaxy C5 Pro gün yüzüne çıktı.
Her sene yeni modeller sunan Samsung, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz sene Galaxy C9 Pro adındaki bir modelini pazara sunmuştu. İlk planda sadece Çin'de satışa sunulan bu akıllı telefon daha sonra is farklı pazarlarda da yerini almıştı.
galaxy-c5-projpg1488895709.jpg

Bu yeni aileye bu sene başında yeni bir akıllı telefon daha eklendi. Bu yeni cihaz ise Galaxy C7 Pro adı ile gelirken, yine ilk olarak Çin pazarında yerini almıştı. Diğer taraftan Galaxy C7 Pro ile birlikte Galaxy C5 Pro adında farklı bir başka model hakkında da bilgi gelse de bu akıllı telefon şu zamana kadar gün yüzüne çıkmamıştı.
Gelen yeni bilgilere göre ise Samsung, Galaxy C5 Pro adındaki bu yeni akıllı telefon modelini resmi olarak duyurdu. Yeni akıllı telefon sessiz sedasız firma tarafından listelendi. Cihaz Lake Blue, Maple Leaf, ve Powder Rose olarak üç farklı renkte geliyor. Şu an Galaxy C5 Pro ön siparişte ve çıkış tarihi ise 16 Mart olarak belirtilmiş. Fiyat ise CNY2,499 / $362 olmakta.
Yeni akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde Super AMOLED ekran içeriyor. Akıllı telefonun sistem belleği 4GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olurken, bu kapasite microSD kart desteği ile artırılabiliyor.
Samsung Galaxy C5 Pro akıllı telefon gücünü ise 2.2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden almakta. Cihazın hem ön tarafında, hem de arkasında 16MP çözünürlüğünde kamera bulunuyor. Batarya ise 2.800mAh.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst