gittigidiyor

Samsung ile Digiturk 4K Yayına Başlıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Samsung ve Digiturk işbirliği ile UHD 4K çözünürlüğe sahip televizyon modellerinde 4K içerikler kullanıcılar ile buluşturacak. Detaylar haberimizde.


4k-samsung-digiturk-1443789038.jpg
Son dönemlerde Full HD çözünürlüklü televizyonların yerini; Full HD’den tam 4 kat daha fazla çözünürlüğe sahip 4K Ultra HD televizyonlar almaya başladı.
İlk etapta astronomik fiyatlar ile satışa sunulan 4K televizyonlar, şimdilerde hemen hemen herkesin bütçesine uygun hale gelmeye başladı.4K televizyonların yaygınlaşmasına karşılık henüz uydu yayınları ve içerikler 1080P Full HD çözünürlükten öteye gidemiyor. Samsung veDigiturk işbirliği sayesinde bu durum artık değişecek!
Samsung, Digiturk ile işbirliğine giderek UHD Gate portalında çok yakında 4K video içerikleri ve yayınları barındırmaya başlayacak.
Akıllı Samsung 4K televizyonlarda bulunan UHD Gate uygulamasına eklenecek yayınlar ve içerikler ile ilgili önümüzdeki hafta aktarılacak. Bakalım Samsung veDigiturk işbirliği 4K televizyon modellerinin satışını olumlu yönde etkileyecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst