gittigidiyor

Sapphire RX 480 Nitro Sızdı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=3]AMD'nin yeni fiyat performans ekran kartı RX 480 için diğer üreticilerin kartları görünmeye başladı. Sapphire imzalı RX 480'in detayları haberimizde.[/h][FONT=&quot]
[/FONT]
sapphire-rx-480-nitro.jpg
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]AMD'nin yeni Polaris mimarisini kullanan ve fiyat performans oranıyla dikkat çeken Radeon RX 480 için farklı üreticilerin çözümleri gelmeye başladı.
[h=2]Sapphire RX 480 Gün Yüzüne Çıktı[/h]Bugün itibarıyla Sapphire imzalı RX 480 Nitro modeli sızdırıldı. Henüz resmi olarak açıklanmayan model, sızdırılan fotoğrafa göre referans tasarımda olduğu gibi küçük PCB ile kullanıyor.
Orijinalinde olduğu gibi 6-pin PCIe güç konnektörüyle çalışan Sapphire RX 480 Nitro, çift soğutma ile referans tasarma göre daha etkin bir soğutma performansı vadediyor.


8 GB GDDR5 RAM kullanan Sapphire RX 480 Nitro, üzerinde RGB LED Sapphire logosu barındırıyor.
sapphire.jpg

Bu LED'ler fan hızı, GPU sıcaklığı veya kullanıcılar tarafından belirlenen profillere göre renk değiştirebiliyor.
Henüz resmi tanıtım tarihi ve fiyatı bilinmeyen Sapphire RX 480 Nitro, görünüşe bakılırsa üçüncü parti üreticiler tarafından üretilen ilk RX 480modellerinden biri olacak.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst