gittigidiyor

Sigaraya zam geldimi..?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Döviz kurundaki sert yükseliş sonrası, zam yağmuru sürüyor... Son zam iddiası ise bu kez sosyal medyadan yayıldı. Royal Tobacco ürünlerine geçen hafta 2 TL zam yapılmış gözler Japan Tobacco International ve Philip Morris'e dönmüştü.

Dün akşam saatlerinde Philip Morris grubunun ürünlerine 5 TL'ye kadar zam geldiğine dair bir liste dolaşmaya başladı.

PEŞ PEŞE YALANLAMA

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş tarafından yalanlamasına rağmen bazı tekellerin zamlı fiyatlarla satışa başladığı görüldü.

Aybaş sosyal medya hesabından dün akşam yaptığı yalanlamanın ardından bu sabah da, "Sigaraya zam gelmedi arkadaşlar paylaşılan liste doğru liste değildir. Zam geçişi olduğunda paylaşacağım takipte kalın" mesajını paylaştı.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan ama doğru olmadığı belirtilen zam listesi ise şöyleydi:


odatv_image_64__158d28e5f1f74b.png
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Sigaraya 2 lira zam​


Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sigaraya beklenen zammın bu sabah itibariyle yürürlüğe girdiğini duyurdu.

Aybaş, twitter hesabından yaptığı açıklamada Philip Morris Grubu'ndaki sigara markalarına 2 TL'lik zam geldiğini belirtti. Aybaş'ın aktardığı bilgilere göre söz konusu gruptaki en ucuz sigara 17,50 olurken, en pahalı sigara ise 25 liraya yükseldi.

ÖTV ZAMMI DA YAPILACAK​

Aybaş "Bu gelen 2 TL ‘lik zam maliyet ve kur zammı ilerleyen günlerde ÖTV zammı da yapılacaktır" dedi.


Sami Bey bu Ülkede zam haberi asla yanlış olmaz,ama indirim haberi duyamayız hiç.....
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,202
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Yanlış olan zam haberi değildi zaten 5TL zam geleceği yanlıştı. ÖTV zammı ne kadar olur, onu bilmiyorum.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst