gittigidiyor

Slaven Bilic: Biz de Türk takımıyız

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3133299.jpg

Beşiktaş’ın teknik direktörü Slaven Bilic, NTVSPOR’da gerçekleşen ‘Futbol Aktüel’ programına konuk oldu. Güntekin Onay ve Ali Ece’nin sorularını yanıtlayan Bilic, samimi açıklamalarda bulundu. Bilic’in
sözlerinden satır başları şöyle:

¦ Ligde oynayacağımız Rizespor mücadelesi neden pazartesi günü gerçekleşiyor aklım almıyor. Neden pazar günü oynamıyoruz. Şikayet etmiyorum ama Trabzonspor pazar oynuyor. Biz de Türk takımıyız. UEFA Avrupa Ligi maçımız var. Bu yüzden pazar günü oynamalıydık.

¦ Önder Özen konusuna değinmek gerekirse, beni Beşiktaş’a o getirdi. Ona daima müteşekkirim. 1 seneye yakın birlikte çalıştık, inişler çıkışlar yaşadık. Oyuncularla olan ilişkileri de her zaman olumluydu. Ayrılma sebebi kesinlikle ben değilim. Ona şans diliyorum.

¦ Yönetim ve ben, yapmak istediğim şeyleri gerçekleştirdik. Belki 1-2 oyuncu eksik, 1 sağ bekim daha olsun isterim. Finansal koşullardan ya da pazarlıklardaki olumsuzluklar nedeniyle bazı transferler
gerçekleşmedi. Ancak, şu anda kadromuzda 20 oyuncumuz var. Her pozisyonda 4 ya da 5 alternatifimiz var. Atiba gibi bazı oyuncularımızı farklı pozisyonlarda da kullanabiliyoruz.

¦ Süper Lig her zaman Süper Lig’dir. Bazı ligler vardır. Hırvatistan gibi. Orada Zagreb 9 yıldır şampiyon. Orada olsanız Avrupa’da şampiyonluk isterler. Ancak burada şampiyonluğun önemi büyük. Lig demek bütün sezon çalışmanızdır. Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarıyla etkileşim içindedirler. Bu ortamda şampiyonluk önemlidir.

¦ Prandelli’ye hayranım. Çok saygı duyduğum bir insan. Ona karşı EURO2012’de oynamıştım. İtalya’yla 1-1 berabere kalmıştık. İlk kez ülkesinden ayrıldı. Fenerbahçe’nin hocası yeni değil, pozisyonu yeni sadece. Halilhodzic de çok deneyimli bir hoca. İyi bir takımı var.

¦ Demba Ba hakkında çıkan dedikodular üzücü. Demba Ba, herhangi bir oyuncunun sakatlandığı gibi sakatlandı. Birkaç gün içinde antrenmanlara başlayacak. Şu anda ne zaman hazır olacağını bilmiyorum. Umarım önemli maçlarımıza yetişir. Demba Ba 2 yıldır burada gibi davranıyor.

¦ Sosa şu an hazır olmasa da iyileştiği zaman çok verimli olacak. Sosa’nın oynayabileceği 3 pozisyon var. Forvetin arkası sağı ve solu. Milli takım kaptanı Srna’yı aradım. Onunla ilgili bilgiler aldım transferi gerçekleştirmeden önce. O bana tam bir işkolik, çok çalışkan olduğunu söyledi. Çok gol atmadığını ama Beşiktaş için elinden gelen her şeyi yapacağına değindi. Transfer gerçekleşti, mutluyuz.

¦ Wenger’le ofisinde konuştum. Gerçekten bizden bu kadarını beklemediğini ve etkilendiğini söyledi. Bu takdirin ondan gelmesi çok önemli.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst