gittigidiyor

Son sözü lider söylüyor

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
fft104mm3221066.jpg

UEFA Avrupa Ligi’nde Belgrad’da konuk olduğu Partizan’ı 4-0’lık skorla geçerek yükselişini sürdüren Beşiktaş, Süper Lig’de sezonun 7. mücadelesinde bugün Kayseri Erciyes deplasmanına çıkacak. Bu sezon; ligde ve Avrupa’da çıktığı son 9 maçta bileği bükülmeyen Kara Kartal, Erciyes karşısından da 3 puanla ayrılıp liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırmanın planlarını yapıyor. Siyah-Beyazlılar’da özellikle Olcay Şahan ve Demba Ba’nın son haftalara adeta damga vurması sebebiyle mutlu olan teknik direktör Slaven Bilic’in, Erciyes’i de bu iki oyuncunun önderliğinde yıkmaya hazırlandığı bildirildi. Ek olarak performanslarındaki yükselişleri nedeniyle dikkat çeken Veli Kavlak ve Oğuzhan Özyakup’la da Erciyes sınavı öncesinde görüşen Bilic’in, iki genç yıldızdan Partizan mücadelesinde yaptıkları önemli katkıyı Erciyes’te de devam ettirmelerini istediği öğrenildi.

‘Gereken dersleri aldık’
Geçen sezonda yaptıkları önemli çıkışın ardından yaşadıkları düşüşten önemli ders çıkartan Hırvat teknik adamın, Erciyes sınavı öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Karşımızdaki takım kim olursa olsun aynı ciddiyetle sahada yer almamız gerekiyor. Yeni dönemde daha sağlam adımlar atarak ligde ve Avrupa’daki yükselişimizi sürdürmeliyiz” ifadelerini kullandığı bildirildi.

STAT: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
SAAT: 20:00
YAYIN: LİG TV
HAKEM: İLKER MERAL

Erciyesspor'un ilk 11: Gökhan, Cenk Ahmet, Boye, Caner, Uğur, Murat, İbricic, Banş, Zoua, Edinho, Necati

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga, Necip, Franco, Sivok, Motta, Kerim, Hutchinson, Veli, Oğuzhan, Olcay, Ba

Beşiktaş'ta son dakika
Süper Lig’de 6 haftanın sonunda topladığı 14 puanla yoluna yenilgisiz olarak devam eden Beşiktaş’ta, Erciyesspor karşılaşmasında 3 isim forma giyemeyecek. Sağ diz yan bağında yırtık bulunan ve tedavisi süren Serdar Kurtuluş, bu mücadelede takımını yalnız bırakacak. Sakatlıklarını atlatan Jose Sosa ve Mustafa Pektemek’in ise bu maçta riske edilmeyeceği öğrenildi.

Erciyes’te son dakika
Ligde sezonun 7. mücadelesinde bugün Beşiktaş’ı konuk edecek Kayseri Erciyesspor’da, zorlu karşılaşma öncesinde 3 eksik bulunuyor. Güçlü rakibinden puan almayı planlayan teknik direktör Bülent Korkmaz, bu mücadelede sakatlıkları bulunan; Kader Mangane, Anıl Karaer ve kaptan Cem Can’dan yararlanamayacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst