gittigidiyor

Sony Ailesinin İlk SSD Modeli Tanıtıldı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
disk.jpg

Japon teknoloji üreticisi Sony, birçok ürünüyle piyasada sevenlerinin kalbini kazana dursun, firmaya ait ilk SSD tanıtıldı. Sony'nin ilk SSD modeli hakkında daha fazla detay haberimizde.


slw-m-3.jpg
Sony'nin son kullanıcıya sunduğu ilk SSD modeli SLW-Mseri ismine sahip. Aslında Sony, Japonya'da SSD'lerini bir süredir satışa çıkarmıştı. AncakSLW-M serisi, firmanın uluslararası satışa çıkardığı ilk SSD serisi olma özelliği taşıyor.
SLW-M serisi SSD modelleri SATA 6Gb/s arayüzüne, 7mm kalınlığa sahip ve 2.5 inç büyüklüğüne sahip olacak.
İlerleyen zamanlarda daha yüksek kapasiteli SSD'ler göreceğimize kesin gözüyle bakılsa da şu anlık firma 240 ve 480GBlık varyasyonlar sunuyor.
Söylenene göre SSD'ler, Phison S10 serisi kontrolcüye ve Toshiba'nın A19 TLC NAND teknolojisi ile geliyor.
slw-m-2.jpg

Sony'nin dediğine göre; ise SSD'ler 560 MB/s sıralı okuma ve 530 BM/s sıralı yazma hızına sahip. SSD'nin Acronis True Image 2015 HD lisansına veSony SSD Toolboxyöneticisine sahip olması da diğer özellikler arasında yer alıyor.
slw-m-1.jpg

:: Sony'nin yeni SSD'si hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst