gittigidiyor

Sony Xperia S için Android 4.1.2 Resmi Güncellemesi Resmen Çıktı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Sony Xperia S için Android 4.1.2 Resmi Güncellemesi Resmen Çıktı

43d1370008435-sony-xperia-s-icin-android-412-resmi-guncellemesi-resmen-cikti-xperia-z-black-1240x840jpg
Xperia S kullanıcıları nihayet memnun olacakları bir haber ile karşı karşıya. Kısa süre önce Sony Mobile Rusya tarafından ertelendiğine dair bazı iddialar gündemde yer bulmuş olsa da, Xperia S için Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesi resmen başladı.

MWC 2012 etkinliğinde resmiyete kavuşan telefon Android 4.0 sonrası en kapsamlı güncelleme neticesinde birçok yeniliğe sahip oluyor. OTA üzerinde ilk olarak Fransa’da dağıtımına başlanan güncelleme ile kamera noktasında sağlanan iyileştirmeler, pil verimliliğini artıran ve ilk olarak Xperia Z’de karşımıza çıkan Stamina modu, ses ayarlarında daha iyi bir deneyim sunulması adına Clear Audio+, Google Now, Xperia Z tabanlı widget’ların yer alması bekleniyor.

Project Butter kapsamında daha hızlı ve akıcı bir arayüze sahip olacak telefona aynı zamanda Sony’nin yeni medya uygulamaları “Walkman, Albüm ve Filmler” de eşlik edecek. Arabirimde daha fazla kişiselleştirmenin yer aldığı güncellemenin önümüzdeki günlerde Avrupa genelinde yaygınlık göstermesi bekleniyor.
Telefonunuzun Ayarlar-Telefon Hakkında-Sitem Güncellemeleri sekmesinde güncelleme kontrolü yapabilirsiniz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst