gittigidiyor

Sony Xperia Z3: Uzun Kullanım Testi

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
Xperia Z2'deki eleştirilen noktalarını onaran ve Xperia Z3 ile karşımıza her açıdan başarılı bir telefon çıkartan Sony, bakalım uzun bir kullanımdan sonra bizlere neler sunuyor?

sony-xperia-z3.jpg
Xperia Z ile başlayan, Xperia Z1 ile boyut değiştiren ve daha iddialı bir hale bürünen Xperia Z serisinin en son çıkan amiral gemi modeli Xperia Z3 modelinin uzun kullanım testiyle karşınızdayız. Bakalım bu UKT videomuzda nelerden bahsedeceğiz.
Ama ondan önce Xperia Z3'ün detaylı incelemesini izlemeyen takipçilerimize, aşağıdaki inceleme videomuzu izlemelerini tavsiye ediyorum.
:: Sony Xperia Z3 detaylı inceleme videomuza buradan ulaşabilirsiniz...

Neden UKT?

Bir telefon ilk çıktığında sorunsuz gibi gözükse de, 2 - 3 aylık bir kullanımın ardından yaşattığı deneyimleri de paylaşmamız gerekiyor.
:: Diğer tüm UKT (Uzun Kullanım Testi) videolarımızı görüntülemek için buraya tıklayınız...

Örnek vermek gerekirse belli bir kullanım süresi sonunda arayüzdebaşlayan kasmalar, kasada olan deformeler, ortaya çıkan çeşitli hatalar ve bize sunduğu genel deneyim, bu video serimizin temel odak noktası.
:: Sony Xperia Z3 Compact UKT videomuzu izlemek için buraya tıklayın...

Sony Xperia Z3

Teknik özellikleri Sony Xperia Z2 ile kıyaslandığında, Sony Xperia Z3'ün çok büyük farklılıklar sunmadığını görüyoruz.
Fakat Sony, Xperia Z3 modelinde sayısal verilerden ziyade daha çok deneyime odaklanmış. Kısacası teknik özelliklere değil de, deneyime ve bize sunduklarına odaklanırsak Sony Xperia Z3, bu sefer olmuş denilecek bir telefon.
O zaman lafı çok uzatmadan sizi Xperia Z3 için hazırladığımız UKT yani Uzun Kullanım Testi videomuzla başbaşa bırakalım. İyi seyirler...

 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst