gittigidiyor

Splash Pro EX 1.13.1 - Portable

papalino

Aktif Üye
Katılım
25 May 2013
Mesajlar
556
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
65
Konum
kocaeli
capture20121214130450.png










Splash Pro EX - PC için yeni nesil medya oynatıcı ile tanıştırın. High Definition film ve kamera kliplerini izleyin.Çarpıcı video kalitesi ve benzersiz bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor.

Tasarlanmış ve HD için optimize edilmiş!
Play ve inanılmaz hızlı, sorunsuz ve sorunlar olmadan High Definition film ve kamera kliplerini dönüştürebilirsiniz.Herhangi bir ek codec gerekmez. Karşıdan yükleyin, izleyin, dönüştürün ve paylaşın. Bu uygulama ve High Definition video oynatımı başlatmak için yaklaşık bir saniye alır.

Üstün performans ve şık kullanıcı arabirimi keyfini çıkarın. Sadece popüler formatları, en sevdiğiniz multimedya cihazları, Facebook veya YouTube'e kolay ve hızlı klipleri yüklemek için bir düğmeye basmak. Enerji ve zaman optimize ve donanım hızlandırmalı video PRO EX Splash ile sizlerle.


logo444.png




??????? ???? SBackup.649.rar. ??????? ????????? ? ??? ??????????? ? TurboBit.net
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst