gittigidiyor

Star Wars Battlefront II için EA Access ve Origin Access çıkış tarihleri verildi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Star Wars Battlefront II için EA Access ve Origin Access çıkış tarihleri verildi

Bir EA klasiği yine. Oyuncular farklı bir şey düşünmemeli.





Xbox One platformunda EA Access olarak geçen, PC platformunda ise Origin Access olarak geçen EA Games’in aylık ücretli oyun platformu, birçok EA oyununda, oyunculara farklı avantajlar sağlıyor. Mesela çıkışını gerçekleştirecek olan oyunları, o oyunu satın almasanız bile belli bir saat boyunca oynayabiliyorsunuz bu iki sistemden de. İşte bu avantaj, Star Wars Battlefront II oyununda da kullanılacak. Hatta bugün Star Wars Battlefront IIiçin EA Access ve Origin Access çıkış tarihleri bile verildi.


StarWarsBattlefrontII-5-1.jpg

DICE ekibinden gelen açıklamaya göre, 9 Kasım 2017 tarihinde, bu iki sistemde de oyunun kapıları açılacak ve oyuncular, bu yeni oyunu deneyimlemeye başlayabilecek. Fakat konu hakkında ne yazık ki başka detay bulunmuyor. Mesela bu deneme süreci kaç saat sürecek, çoklu oyuncu modu veya senaryo modu açık olacak mı? Sisteme erken giren oyunların genellikle deneme süresi 10 saat olduğu için, bu oyunda da aynı sistem kullanılabilir ve oyuncular, oyun çıkmadan 1 hafta önce, oyunu toplam 10 saat boyunca istediği gibi deneyebilir.
EA Access ve Origin Access sistemlerinde genelde oyunlara herhangi bir limit koyulmuyor. Bu yüzden 10 saat boyunca büyük bir ihtimalle oyuncular tam oyuna erişim sağlayacak. Ayrıca bu 10 saatte kaydettiğiniz ilerlemelerinizin hepsi, oyunu resmi olarak satın aldığınız zaman da taşınacaktır sizle birlikte. Böylece 10 saatlik emeğiniz boşa gitmeyecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst