gittigidiyor

Steam Değeri 40 TL Olan RPG Oyunu Ücretsiz

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın


Tilo adındaki tatlı mı tatlı bir fare ile tehlikeli maceralara atıldığımız RPG oyunu hem kaliteli grafikler hem de sürekleyici bir öykü sunuyor. Keyifli bulmacaları ve Tilo'nun eşine tekrar kavuşmak için çıktığı yolculukta karşısına çıkanlarla daha da eğlenceli hale gelen oyun ufak bir ekibin elinden çıkan etkileyici bir iş.

Peki bu sevimli oyuna GOG üzerinden nasıl tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olacağız?​

Peki bu sevimli oyuna GOG üzerinden nasıl tamamen ücretsiz bir biçimde sahip olacağız?


  • Bir GOG hesabınız yoksa oluşturup, varsa giriş yaptıktan sonra platformun anasayfasında yer alan 'Giveaway' kısmını ve buradaki Ghost of a Tale'ı bulun, 'Add to library' butonuna tıklayın.
  • Bu alana tıkladıktan sonra yönlendirileceğiniz oyun sayfasında 'Go to Giveaway' butonuna tıklayın.
  • Yönlendirileceğiniz sayfada 'Yes, and claim the game' diyerek oyunu kütüphanenize ekleyebilir, dilediğiniz zaman indirip oynayabilirsiniz.

Oyuna bedava sahip olmak için elinizi çabuk tutun!​

Oyuna bedava sahip olmak için elinizi çabuk tutun!


Ghost of a Tale kısa bir süre için ücretsiz olmuş vaziyette. Oyuna 16 Aralık Cuma saat 17:00'a kadar ücretsiz bir biçimde sahip olabilirsiniz. Oyunu bu tarihe kadar kütüphanenize eklerseniz tamamen sizin olacak ancak sonrasında oyunu alabilmek için para ödemeniz gerekecek.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst