gittigidiyor

Steam kendini yeniliyor...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

Valve'ın çevrimiçi oyun mağazası Steam yalnızca bir oyun mağazasından çok daha fazlası.​


Valve'ın çevrimiçi oyun mağazası Steam yalnızca bir oyun mağazasından çok daha fazlası.



Oyunculara atölye desteği, topluluklar, pazar yeri ve daha pek çok kullanışlı özellik sunan Steam tüm bu özellikleri ile şimdilik en yakın rakibi Epic Games Store ile olan yarışı epey önde götürüyor.




Çeşitli arayüz güncellemeleri ile kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen Steam bu doğrultuda ufak ancak oldukça kullanışlı bir değişikliğe imza attı.​


Çeşitli arayüz güncellemeleri ile kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi hedefleyen Steam bu doğrultuda ufak ancak oldukça kullanışlı bir değişikliğe imza attı.



Bir oyunun sayfası ziyaret edildiğinde artık oyunun diğer bilgileri ile birlikte boyutunu da görmek mümkün olacak. Yokluğu göze batmayan, ancak hayata geçirildiğinde insana 'bu zamana kadar neden yoktu ki' dedirten bu özellik oyunların sayfasında yer almaya başlamış vaziyette.




Artık kütüphanenizdeki oyunların dosya boyutlarını "Yükle" butonuna tıklamadan görebilirsiniz.​


Artık kütüphanenizdeki oyunların dosya boyutlarını Yükle butonuna tıklamadan görebilirsiniz.



Bu değişiklik öncesinde yapımların dosya boyutlarını görmek için yükleme ekranını açmak gerekiyordu. Hayat kurtaracak bu minik değişiklik önümüzdeki günlerde tüm kullanıcılar tarafından erişilebilir olacak.




Steam'de yapılan bu ve diğer arayüz değişikliklerinin sebebi olarak ise Steam Deck gösteriliyor.​


Steam'de yapılan bu ve diğer arayüz değişikliklerinin sebebi olarak ise Steam Deck gösteriliyor.



Valve'ın çıkışına sayılı günler kalmış olan el konsolu Steam Deck ile tüm Steam kütüphanesi avuçlarımızın arasına sığacak. Steam kütüphanesine erişim sağlayacak olan cihazın kullanımını ve kullanıcıların kütüphane arayüzünü daha rahat kullanabilmesi için böyle ufak ancak etkilim değişikliklere gidildiği tahmin ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst