gittigidiyor

Steam'a dev rakip geliyor!

KNIGHT RIDER

Aktif Üye
Katılım
26 Ağu 2011
Mesajlar
1,961
Tepkime puanı
13
Puanları
38
Yaş
40
Konum
KİLİS
[h=1]Steam'a dev rakip geliyor![/h]Kârlı Çin yatırım holding şirketi Tencent, Steam rakibi gibi görünen PC oyunları için dijital bir mağaza olan "WeGame" servisini başlatmaya hazırlanıyor.
19 Nisan 2017 17:34 Oyun
22105-650x315.jpg

WeGame, Çin'deki oyun pazarını kapsayan Niko Partners analisti Daniel Ahmad (Polygon aracılığıyla) tarafından ortaya çıkarıldı. Ahmad, Tencent Games Plarform Çin'de 200 milyonun üzerinde aktif olan kullanıcısıyla övünüyor. Bununla birlikte WeGame, Tencent'in küresel bir ulaşma umudu olarak işaret ediyor. Son yıllarda geniş alanlara yayılması için şirket sağlam adımlar atmıştır.
Şirketin League of Legends geliştiricisi Riot Games ve Supercell, Clash of Clans ve Clash Royale gibi devasa para kazananların arkasındaki mobil geliştiricinin sahibi. Tencent, Gears of War franchise'ın yanı sıra Activision Blizzard'ın arkasındaki stüdyoda, Epic Games'de önemli bir azınlık payına sahiptir. Günümüzde video oyunları alanında çalışan en güçlü şirketlerden biri haline gelmiştir ve gelir açısından endüstri lideri olarak karşımıza çıkıyor.
Hali hazırdaki TGP, 200 milyon kullanıcıyla 125 milyon kullanıcıya sahip olup Steam'in çok ilerisinde olan platform Steam'ı zorlayacak gibi görünüyor. Ayrıca WeGame'in Asyalı tüketicilerin alım gücünü de yayına alarak çok güçlü bir hale geleceği de ifade ediliyor. Epic Games ve Activision Blizzard'a ait hisseleri bulunan şirket tüm oyun pazarının %13'lük bir kısmını elinde bulunduruyor. Bu nedenle WeGame'ın çok yakın zamanda aktif olması beklenilenler arasında.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst