gittigidiyor

Süper Lige neden Teknik Direktör dayanmıyor...?

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Türkiye'de teknik direktör değişiklikleri gündemden düşmüyor. Süper Lig, teknik direktörlerin ortalama görev süresi sıralamasında sınıfta kaldı. Uluslararası Spor Araştırmaları Merkezi, dünya futbolunda teknik direktörlerin ortalama görev sürelerini araştırırken Avrupa'nın en değerli 10 ligindeki sıralamada Süper Lig, sonuncu oldu. Süper Lig'de çalışan bir teknik adamın ortalama görev süresi 217 gün olarak açıklandı. İngiltere'de bu süre 772 gün.

30 HAFTADA 24 TEKNİK ADAM​

Süper Lig'de sezonun 30. haftası sonrasında 24 teknik direktör görevinden ayrıldı veya alındı. Kasımpaşa, Kayseri, Adana Demir, Alanya, Göztepe, Çaykur Rize, Antalyaspor, Başakşehir, Karagümrük, Fenerbahçe, Malatyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Altay teknik direktör değişikliğine gitti. Giresunspor ile birlikte Trabzonspor, Hatayspor, Gaziantep FK, Konyaspor ve Sivasspor Süper Lig'e başladıkları teknik direktörlerle yola devam ediyor.

EN İSTİKRARLISI RIZA ÇALIMBAY​

Galatasaray ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Fatih Terim ise aynı takımın başında en uzun süredir çalışan teknik direktör idi. Efsane teknik adam, 22 Aralık 2017'den bu yana; yani yaklaşık 4 yıl Sarı-Kırmızılı takımın başında yer aldı.

Fatih Terim'i 10 Haziran 2019'dan bu yana Sivasspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay izliyor. Kalan 8 haftada Türkiye konusunda ayrılıkların yaşanma olasılığı da çok kuvvetli...
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,212
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Süper Lig'e değil de sabırsız seyirciye ve seyirciye ve bazı taraftar gruplarına göre hareket eden başkanlara TD dayanmıyor bence
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst