gittigidiyor

Suya Dayanıklı iPhone 7 Garantide Su Kapsam Dışı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Suya Dayanıklı iPhone 7 Garantide Su Kapsam Dışı![/h][h=2]iPhone 7 için yapılan tanıtımlarda cihazların suya karşı dayanıklılığı ön plana çıkarılsa da iPhone 7 garantisi temasını desteklemiyor.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
suya-dayanikli-iphone-7-garantide-su-kapsam-disi.jpg
Apple tarafından geliştirilen yeni iPhone modelinde, üstün özellikler ön plana çıkarılmış durumda. Özellikle tanıtımda yapılan açıklamalarda iPhone 7’nin suya karşı dayanıklı olduğu ve su karşısında hasar almayacağı ifade edildi. Belirtilen şartlar dahilinde su teması nedeniyle iPhone 7’nin bozulmasının söz konusu olmayacağı ifade edilse de garantide yer alan küçük detay kafaları karıştırdı.
Garanti Su Temasını Kapsamıyor!
iPhone 7 için yapılan açıklamalarda ürünün su teması nedeniyle garanti kapsamında değerlendirilmeyeceği açık bir şekilde ifade edilmiş durumda. Bu bakımdan bir buçuk metreye kadar 30 dakika su altında kalabilecek durumda olmasına karşın herhangi bir su teması ile bozulma yaşanan cihaz için Apple destek sunmayacak. Yapılacak işlemlerde garanti kapsamında olmayacak cihaz için kişilerin çok yüksek ücretler ödemesi gerekebilir. Bu bakımdan iPhone 7 alacak kişilerin su teması konusunda dikkatli olması gerekiyor. IP67 sertifikasına rağmen garantide yer alan bu küçük detay ile su konusunda kendisini güven altına alan Apple, bu davranışı ile birlikte eleştiri de çekti.
Bu bakımdan iPhone 7 sahiplerinin telefon için yapılan su dayanıklılık konusunda daha dikkatli olması gerekiyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst