gittigidiyor

Tek Tuşla Plugin Yükleme Paneli

bacanak_46

Aktif Üye
Katılım
1 Nis 2017
Mesajlar
104
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
merkez
Panel dosyamızı buradan indiriyoruz.

Daha sonra FTP programımızla cihazımıza buradaki gibi bağlanıp indirdigimiz ipk dosyasını tmp klasörüne atıyoruz.

Simdi sıra geldi kurulumuna, TELNET ile yada buradaki gibi programla bağlanıp aşağıdaki gibi komutu veriyoruz. Panelimiz kurulmuş olacak.




Panelimiz kuruldu şimdi kapatma tuşuna uzun sure basılı tutup karşımıza çıkan menüden Linux Sistemimizi yeniden başlatı seçiyoruz ve cihazımızı yeniden başlatıyoruz. Mavi tuş ile Tunisiasat 3.0 burada görüldüğü gibi girip bir çok eklenti kurabiliriz.
Futbol maç sonuçları hava durumu gibi.









 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst