gittigidiyor

TFF'nun oyun gafı...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın

TFF Kaçak Yayın Sitelerini Yasaklarken bakın neler yaptı....​



Dünya genelinde yüzbinlerce oyuncu tarafından oynanan World of Warships'e Türkiye'den ciddi anlamda erişim sıkıntısı yaşanıyor. Gelen bilgilere göre bu erişim sıkıntısının sebebi TFF.

World of Warships, dünya genelinde popüler bir oyun.​

World of Warships, dünya genelinde popüler bir oyun.


2015 yılında resmi olarak çıkışını gerçekleştiren World of Warships, ücretsiz bir oyun olarak hayatına devam ediyor. Gemileriniz ile birlikte savaşta ayakta kalan son mürettebat olmaya çalışıyoruz.

Ücretsiz olmasıyla birlikte iyi grafiklere sahip olan yapım, dünya genelinde yüzbinlerce oyuncu tarafından oynanıyor. Fakat ülkemizdeki oyuncular, bu hafta ile birlikte oyuna girmeye çalıştıklarında çeşitli sorunlar yaşıyor.


TFF, yanlışıkla oyunu engelledi.​

TFF, yanlışıkla oyunu engelledi.


Bu konu hakkında yapılan resmi açıklamada, Türkiye'deki yetkili makamlar tarafından çeşitli şeylere sınırlamalar getirildiği ve bundan dolayı erişim sorunları yaşandığı belirtildi.

Twitch yayıncısı Alp Sanal, instagram hesabından yaptığı paylaşımda bu engelin TFF'den dolayı kaynaklanabileceğini söyledi. TFF tarafından kaçak yayın sitelerine yapılan kapatma kararları arasında sıkça kullanılan bir domain'in de BTK tarafından yasaklandığı ortaya çıktı.

Bu domain'in yasaklanması ile birlikte oyunun sunucularında da bir sorun oldu ve erişim sıkıntıları yaşandı.


Oyuncular, sorunun giderilmesini istiyor.​

Oyuncular, sorunun giderilmesini istiyor.


Öte yandan oyuncular, yaşanan bu yanlış anlaşmaların en kısa sürede düzeltilmesini ve oyuna erişimin açılmasını bekliyor.

Büyük ihtimalle önümüzdeki günlerde bu sıkıntıyı oluşturan domain'in Türkiye'den erişime açılması ile birlikte yaşanan erişim sıkıntıları sona erecektir.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst