gittigidiyor

The Division DLC Paketleri Detaylandı!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Mart ayında çıkışını gerçekleştirecek olan, Ubisoft'un yeni gözdesi The Division için DLC paketleri duyuruldu. DLC paketlerinin içerikleri ve fiyatları haberimizde.


tom-clancys-the-division.jpg
Ubisoft, The Division’ın çıkışının ardından yapacağı güncelleştirme ve satışa çıkacak DLC paketleri ile ilgili planlarını duyurdu. The Division’a üç adet ücretli DLC ve bir dizi ücretsiz güncelleştirme gelecek.
The Division’ın ücretli DLC’leri ise sırasıyla; Underground, Survival ve Last Stand. Ubisoft ilk iki DLC paketi hakkında kısa bilgiler vermiş olsa da henüzLast Stand’in içeriği hakkında bir bilgi bulunmuyor. DLC paketlerinin çıkış tarihleri ve fiyatları ile ilgili herhangi bir bilgi de verilmedi.
Underground: Yayınlanacak ilk DLC paketi olan Underground oyunculara New York’un karanlık yüzüne bir yolculuk vaat ediyor. Bu maceraya arkadaşlarınızı da davet edebileceksiniz.
Survival: Survival DLC paketinde ise oyuncular oyuna eklenecek yeni bir alan ile kendi sınırlarını zorlayarak hayatta kalma mücadelesi verecek. Kendine güvenen oyuncuları bile zorlayacağı iddia ediliyor.
Last Stand: Henüz herhangi bir bilgi açıklanmadı.
the-division.jpg

DLC paketlerini erkenden satın alanlar özel bir av tüfeği ve kıyafetlere sahip olacak. Bunun yanı sıra her ay özel eşyalara ve özel etkinliklere katılma hakkı kazanacaklar.
The Division’un ücretsiz güncellemelerinde ise yeni oyun modları yer alacak. Yeni co-op modları sayesinde eşsiz eşyalara ulaşabileceksini
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst