gittigidiyor

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited Tüm Platformlarda Ücretsiz!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-1068x601.jpg

Bethesda, bu sefer de bize güzel bir haber duyurdu. MMORPG oyunu The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited‘in, 18 Nisan‘a kadar PC,PS4 ve Xbox One platformları için ücretsiz olacağı açıklandı. Bunun yanında oyunculara, oyunda kullanabilmeleri için fazladan 500 Crown verilecek. Oyunu beğendiğiniz takdirde, oyunun tam sürümünü, 18 Nisan‘a kadar geçerli olacak %67 indirim ile alma hakkına sahipsiniz. Üstelik oyunun tam sürümüne geçtiğiniz zaman hiç bir kaybınız olmayacak. Geçtiğiniz seviyeleri, oyun içerisinde aldığınız eşyaları kaybetmeyeceksiniz. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.Bethesda‘nın oyunu kısa süreliğine ücretsiz sunmasının sebebinin, oyuna gelecek olan Morrowind paketi olduğu düşünülüyor. Morrowind, The Elder Scrolls serisinde en büyük haritaya sahip olan oyunlardan biriydi ve çıktığı zaman oldukça ilgi görmüştü.Morrowind paketi, 6 Haziran’da bizlerle buluşacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst