gittigidiyor

trabzonspor'da başkana öfke!!!!!

tomas57

Aktif Üye
Katılım
29 Haz 2012
Mesajlar
144
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
ankara


Taraftar, "Berbatov'dan bile iyi bir forvet transfer edeceğiz" deyip, ön libero Bourceanu'yu getiren İbrahim Hacıosmanoğlu'na ateş püskürüyor.

Türkiye'de ara transfer dönemi önceki gece kapandı. Yaklaşık 1 aylık transfer sürecinin ardından tartışmaların en çok yaşandığı kulüp Trabzonspor oldu. Taraftarların ve camianın beklentisi, Ocak ayında en az bir forvet alınması yönündeydi. İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Berbatov'dan bile kalitelisini alacağız" ve "Yeni golcü, kampa gidecek uçakta yer alacak" açıklamaları, beklentileri oldukça yükseltti. 'Dünyaca ünlü golcü' kamp uçağında yer almadı. "Kampa yetişir" demeçleri, "İkinci yarının ilk maçı olan Beşiktaş karşılaşmasında sahada olacak" şeklinde değişti. Bunlar gerçekleşmeyince yöneticilerden, "Transfer dönemi bitmeden kesin olarak bir forvet alacağız" açıklaması geldi. Fanatik Gazetesi'nin iddiasına göre; taraftarlar sabırsızlıkla golcü beklerken, Rumen ön libero Alexandru Bourceanu'ya imza attırılması şok etkisi yarattı.

Bordo-Mavili renklere gönül verenler, forvet transferi de yapılmayınca hayal kırıklığı yaşadı.
AKÇAY'DAN SİTEMKAR SÖZLER
Mustafa Akçay'ın da yaşananlardan dolayı mutlu olmadığı iddia edildi. Deneyimli çalıştırıcı tepkisini açık bir şekilde ortaya koymadı ancak Rizespor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Yönetimin gerek forvet, gerekse diğer konularda gösterdiği çabalara saygı duyuyorum" ifadelerini kullanması, duyduğu memnuniyetsizliğin yansıması olarak yorumlandı.
AÇIKLAMA GELMEDİ
Ne yönetimden, ne de İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedİ ancak başkanın önümüzdeki günlerde, transfer dönemindeki çalışmalarla ilgili detaylı bir açıklama yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst