gittigidiyor

Tüm Türkiyenin başı sagolsun

coolmeen

Vip Üye
Katılım
11 Haz 2012
Mesajlar
10,804
Tepkime puanı
648
Puanları
113
Konum
ULM Donau
Maalesef,ki vatanmzda deprem frtnas sryor ve bu gece 21-00 saatlerinde elaz,malatya merkez ve civar illerinde 6.8 deprem oldu ve u saatler itibar ile maalesef 14 vatandamz hayatn kaybetti lenlere allahtan rahmet yarallarmza acil ifalar diliyorum.

Son dakika… Elaz depreminde 14 kii ld!
AFAD tarafndan yaplan aklamada "lk belirlemelere gre, Elaz’da 8 kii hayatn kaybetmi, 12 kii yaralanmtr. Malatya’da ise 6 kii hayatn kaybetmi, 45 kii yaralanmtr" denildi.
ileri Bakanl Afet ve Acil Durum Ynetimi Bakanl (AFAD), Elaz’n Sivrice ilesinde meydana gelen 6.8 byklndeki depremle ilgili aklama yapt.

AFAD tarafndan yaplan aklamada “lk belirlemelere gre, Elaz'da 8 kii hayatn kaybetmi, 12 kii yaralanmtr. Malatya'da ise 6 kii hayatn kaybetmi, 45 kii yaralanmtr” denildi.

“225 YARALIMIZ VAR”

Elaz Valisi etin Oktay Kaldrm, Elaz'daki 6,8‘lik depreme ilikin, “225 yaralmz var. 2'sinin durumu ar” dedi.

Bakan Soylu, unlar syledi:

* Cep telefonunu kullanmayalm.

* nternet hatlar zerinden iletiim kuralm.

* Srekli temas halindeyiz.

* Can kayb saysnn 4 olduunu biliyoruz.

* Bize ulaan bilgilere gre Elaz'da 44, Malatya'da 40 olmak zere 84 kii yaraland.

BAKANLAR DEPREM BLGESNE GTT

Elaz Sivrice’de meydana gelen depremin ardndan ok sayda arama kurtarma ekibi blgeye sevk edildi.

Blgede almalar srerken Bakanlarda hzla deprem blgesine hareket etti.

ileri Bakan Sleyman Soylu, evre ve ehircilik Bakan Murat Kurum ve Salk Bakan Fahrettin Koca, Atatrk Havaliman’ndan zel uakla deprem blgesine gitmek zere yola kt. HA
Kandilli en son depremler listesi | Deprem son dakika 2020
Elaz'n Sivrice ilesinde 6,8 byklnde deprem meydana geldi. AFAD, ilk belirlemelere gre 14 kiinin hayatn kaybettiini bildirdi. Dou Anadolu bata olmak zere Samsun'dan Osmaniye'ye kadar geni bir blgede hissedilen depremin ardndan, vatandalar da meydana gelen en son depremleri ve Kandilli ve AFAD'n bu konudaki son dakika depremler lsitesi sorgulanyor. te, AFAD ve Kandilli son dakika depremler listesi...
Kandilli Rasathanesi'nden yaplan aklamada Elaz'nn Sivrice ilesinde 6.5 byklnde deprem meydana geldi. Deprem birok ilden hissedildi. Depremi hisseden vatandalar da bilgi almak adna internette aratrma yapyor.

Merkez ss Elaz olan deprem; Adyaman, Kilis, Malatya, Kayseri, Samsun, Diyarbakr, Tunceli, Hatay, Sivas, anlurfa, Mardin, Gaziantep, Osmaniye ve pek ok evre ehirde etkisini hissettirdi.


Habertrk TV Canl Yayn ᴴᴰ
https://youtu.be/s-KKgm4ysjk
HEPS VE DAHA FAZLASI N ➤ http://www.haberturk.com/tv
NTV - Canl Yayn ᴴᴰ
https://youtu.be/XEJM4Hcgd3M
TGRT Haber TV - Canl Yayn ᴴᴰ
https://youtu.be/lkXDL-OnhKQ
CNN TRK CANLI YAYINI
https://youtu.be/rOmjVQIQSGQ
TRT Haber Canl Yayn
https://youtu.be/cMbIaepMnlk

Osmanke Ustamzdan alntdr..
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst