gittigidiyor

Twitter'dan gece hamlesi! Kaldırdığını açıkladı

iseso

Aktif Üye
Katılım
9 Ocak 2014
Mesajlar
1,348
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Konum
Gölcük/Değirmendere



Twitter bugünden itibaren DM yani özel mesajlaşmalardaki 140 karakter sınırını kaldırdı.

fbi_teror_orgutu_isidi_kendi_silahiyla_vuruyor_1439030136_532.jpg

13 Ağustos 2015,






Twitter, haftalar önce yaptığı açıklamada kısa süre içinde DM'ye özel kalmak üzere Karakter sınırıını tamamen kaldıracağını açıklamış, tarih olarak da Temmuz ayının başını işaret etmişti. Ancak Temmuz ayında bu konuda herhangi bir gelişme yaşanmadığı gibi, şirketten de gecikmeyle ilgili bir açıklama yapılmadı.
Twitter BUGÜNDEN İTİBAREN DAHA 'ÖZGÜR'

Twitter, bugün kendi resmi hesabından yaptığı açıklamada DM'lerde 140 karakter sınırını kaldırdığını duyurdu. Web üzerinden ve telefonlardan herhangi bir kullanıcıyla DM üzerinden görüşürken artık karakter sınırı olmayacak. Twitter'ın son güncellemesini iOS ve Android cihazlarına yükleyenler bu sınırdan kurtulacak.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst