gittigidiyor

Ubisoft, kendi oyunlarında da PlayerUnknown’s Battlegrounds benzeri modlar istiyor

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Ubisoft, kendi oyunlarında da PlayerUnknown’s Battlegrounds benzeri modlar istiyor

Battle Royale tipi oyunlar akımına katılmayan bir Ubisoft kalmıştı. Bakalım PlayerUnknown’s Battlegrounds benzeri neler olacak?


Önce Minecraft tipi oyunlar, sonra zombiler, şimdi de bu Battle Royale tipi oyunlar, piyasayı ele geçirdi. Tabii oyun geliştiricileri de bu trend bitmeden önce, trende uygun oyun çıkartıp, para kazanmak istiyor. Bunun en büyük örneği H1Z1 ve PlayerUnknown’s Battlegrounds olacaktır. İlk olarak H1Z1 ile kendini belli eden bu mod, ardından birçok farklı oyun içerisinde bizleri karşıladı. Bu oyunların en çok tutanı ise PlayerUnknown’s Battlegrounds olmuştu. Görülen o ki, Ubisoftekibinin de dikkatini bu durum bayağı bir çekmiş. Çünkü Ubisoft, yaptığı yeni bir açıklamada, kendi oyunlarına PlayerUnknown’s Battlegroundsbenzeri bir mod getirmek istediklerini belirtti.


b793ed5d-5b83-42b7-b324-a844b83dda36.jpeg

Ubisoft ekibinin elinde aslında bu moda uyabilecek birçok oyun bulunuyor. Mesela Tom Clancy’s The Division ve Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands. Özellikle Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands oyununa henüz rekabetçi çoklu oyuncu modunun eklenmemiş olması, ekibin PlayerUnknown’s Battlegrounds benzeri bir mod üzerinde çalışıyor olma olasılığını doğuruyor. Bir yandan da, H1Z1 çok başarılı olmaya başladığı zaman Ubisoft, Tom Clancy’s The Divisionoyuncularına bir anket sunmuştu ve oyuncuların benzer bir mod isteyip, istemediklerini öğrenmeye çalışmıştı. Bu yüzden Tom Clancy’s The Division için de gelebilir bu mod. Bir de Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege var. Ekibin en başarılı oyunlarından bir tanesi. Fakat Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege, bir FPS olduğu için ve oyunun yapısının daha yavaş bir temele sahip olduğunu düşünürsek, Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege en düşük olasılığa sahip.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst