gittigidiyor

Ubuntu cebe girdi.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
HTC'nin Desire serisi birçok cep telefonu meraklısı tarafından tutuluyor, ancak telefonun farklı bir işletim sistemiyle çalıştığını görmek de ayrı bir güzellik olsa gerek.

XDA Developers forumundan 'Bergfex' tarafından oluşturulan adaptasyon, daha çok farklı konumlara çeşitli zip dosyalarını yerleştirerek gerçekleştiriliyor. Bunun ardından telefonu bootloader modunda açıp eski ROM'u yüklüyorsunuz. Şu an birçok özellikdüzgün bir şekilde çalışıyor, ancak ses, USB işlevleri, Firefox ve düğmeler üzerinde biraz daha çalışılması gerekiyor. Dokunmatikekran, SMS ve arama işlevleri çalışsa da sessiz bir telefon kullanmak can sıkıcı olsa gerek.

Desire HD'sini hack'lemek isteyen, ancak çok karışık işlere girişmekten çekinen kullanıcılar için bu hack, iyi bir başlangıçnoktası olabilir.





chip.com.tr
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst