gittigidiyor

Üçü, bir Burak etmedi!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
1 Nisan 2014 Salı

Henrique-Janko-Emre üçlüsü iki sezonda toplam 35 gol atabildi...Yani Burak Yılmaz'ın sadece 2010-11 sezonunda rakip filelere attığı kadar.

wOWnoD.jpg


Trabzonspor bu sezon kalesini korumakta gösterdiği başarıyı hücumda gösteremiyor.

Fırtına 27 haftada sadece 36 gol atabilirken, bunda büyük pay Olcan'ın. Kadroda bulunan üç forvet, Henrique, Janko ve Emre'nin performanları ise yetersiz. Üçlünün iki sezonda attıkları gol sayısı 35...

Bu rakam da 2010-11'de Trabzonspor formasıyla Burak Yılmaz'ın attığı gole eşit. Üstelik Burak bu sayıyı sadece 43 maçta elde etmişti. Üç futbolcunun toplam maçı ise tam 121. Yine 2010- 11'de Trabzon 27 haftada 54 gol bulmuştu. Bu sayı bir sonraki sezon da 48'di. Burak'ın ayrılmasından sonra ise kriz başladı.

2012-13'te 27 haftada sadece 28 gol atabilen bordo-mavililer, bu sezon ise Olcan'ın performansıyla 36'ya çıksalar da, golcü sıkıntısını çekmeye devam ettiler.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst