gittigidiyor

UEFA Ligi dün gece sonuçlar.....

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Portekiz ekibi Porto, Fransız temsilcisi Olimpik Lyon’u konuk etti.

Estadio do Dragao’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Lyon, 59’uncu dakikada Lucas Paqueta’nın golüyle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda Porto, beraberlik golünü bulmak adına baskısını arttırsa da karşılaşma Olimpik Lyon’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Bu karşılaşmanın rövanşı, 17 Mart Perşembe günü Fransa’da oynanacak.

Gecenin diğer karşılaşmasında ise İspanyol temsilcisi Real Betis, Alman ekibi Eintracht Frankfurt’u ağırladı. Benito Villamarin Stadı’nda oynanan karşılaşmada deplasman ekibi, 14’üncü dakikada Filip Kostic’in golüyle 1-0 öne geçti. Real Betis, 30’uncu dakikada Nabil Fekir’in golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı.

Bu golden iki dakika sonra Frankfurt, Daichi Kamada’nın golüyle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi. 52’nci dakikada Frankurt’ta Rafael Borre’nin kullandığı penaltıyı kaleci Claudio Bravo kurtardı. Mücadelenin ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca, Eintracht Frankfurt sahadan 2-1 galip ayrılarak rövanş karşılaşması öncesinde avantajı eline geçirdi. Bu eşleşmede rövanş karşılaşması, 17 Mart Perşembe günü Almanya’da oynanacak.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,176
Tepkime puanı
493
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Maçları deplasman takımları kazanmış, ilginç sonuçlar alınmış dün gece.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Manchester City Sporting Lizbon
MS 0 - 0

Real Madrid Paris St Germain
MS 3 - 1
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst