gittigidiyor

Ulefone uWear Bluetooth Smart Akıllı Saat

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
ulefone-uwear-bluetooth-smart-akilli-saat-1755017.Jpeg


Akıllı telefonlarıyla hızlı bir çıkış yakalayıp sektörde adını konuşturmayı başaran Ulefone firması bu kez akıllı saat alanına giriş yapıyor. Firmanın ilk akıllı saati olacak Ulefone uWear Bluetooth Smart akıllı saat modeli görünüm açısından Apple Watch ile ciddi benzerlikler gösteriyor diyebiliriz. Yuvarlak kenarlar, son derece şık görünen 2.5D Arc dokunmatik ekran, 316L sınıfı çelik malzemeden elde edilmiş ana gövde, mat dış kaplama ve işçilik kalitesiyle epey bir ses getireceğe benziyor. Spor tip lastik kayış bile kalite çizgisini sürdürüyor. Ulefone uWear Bluetooth Smart akıllı saat alacakları gümüş ve siyah rengi gövde seçenekleri bekliyor. İşte bu noktada öne çıkan avantajlardan biri su geçirmez biçimde tasarlanmış olan gövde. IP65 sertifikasının anlamı su, toz, tere karşı dayanıklı olması.

Kayıp cihazın yerini bulma, alarm ve saat, SMS gönderme, adım sayma, telefon görüşmesi yapma, egzersiz hatırlatıcı, uzaktan kamera kontrol etme, müzik çalar, e-posta, telefon defteri ve uyku analizi gibi temel özelliklere sahip olan Ulefone uWatch Bluetooth Smart akıllı saat, bu sınıfta yer alan diğer akıllı saatlerle benzer donanım ve yazılım özelliklerine sahip gibi görünüyor ama malzeme ve işçilik kalitesi, tasarım gibi noktalarda daha dikkatli davranıldığı belli oluyor. Ön kısımdaki kenarları yuvarlatılmış cam kaplı dokunmatik ekranın genişliği 1.44 inç ve çözünürlüğü 128 x 128 piksel. 220 mAh kapasiteli lityum polimer batarya diğer seçeneklere kıyasla düşük görünüyor ama firmadan gelen açıklamaya göre tek şarjla bir haftaya kadar kullanmak mümkün. Bluetooth 4.0 LE ve 3.0 üzerinden akıllı telefon ve tabletlerle bağlantıya geçebilen Ulefone uWear, hem Android, hem de iOS (iPhone 4S ve üstü) işletim sistemine destek veriyor. İlgili yönetim yazılımları uygulama marketlerinden ücretsiz olarak kullanıcılara sunuluyor olacak.

Apple Watch’da olduğu gibi floroelastomer adındaki alerji yapmayan malzemeden üretilmiş kayışa sahip olan akıllı saatin boyutları 37.8 x 41.8 x 10.1 mm ve ağırlığı 45 gram. Menü tarafında desteklenen diller arasında şimdilik Türkçe yer almıyor ama saat henüz önsipariş aşamasında olup gelecek ay satışa sunulacağı için zaman içinde ilgili güncelleme gelebilir. Diğer yandan beyaz başta olmak üzere diğer renk seçeneklerini bekleyenlerin olacağını da düşünüyoruz. Android Wear gibi bir işletim sistemine yer verilmediği için cihaza herhangi bir uygulamanın kurulabileceğini sanmıyoruz ki zaten son derece düşük olan son kullanıcı fiyatından ötürü böyle bir beklenti olmamalı. Şu günlerde önsipariş aşamasında olan Ulefone uWear Bluetooth Smart akıllı saat bu nedenden ötürü gönderi dahil 22.99 dolar gibi şok bir fiyata satın alınabiliyor. Bunun için 21-30 Eylül tarihleri arasında sepete ekledikten sonra indirim kuponu olarak “uWear” yazılması yeterli oluyor.
www.gearbest.com/ulefone-uwear-_gear


KAYNAK: Ulefone uWear Bluetooth Smart Akıllı Saat - Akıllı Telefon
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst