gittigidiyor

Uzaylılar 8000 adet inek parçaladı

Canterbury

Aktif Üye
Katılım
14 May 2011
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
UFO’ ların Görülmesi FBI UFO’ ların görülmesi ile ilgili merak edilen belgeleri yayınladı. Uçan daire ve yabancı cisimler ile ilgili daha önce yayınlanan 60 yıllık raporların ardından bu raporların da ortaya çıkması dikkat çekici bulundu.
FBI’ ın eski UFO araştırmacılarından Nick Pope BBC Radyosuna konuyla ilgili bazı detayları anlatırken gökyüzünde bazı ışıklara rastlanması ve bunun üzerine kurulan komplo teorilerinden bahsetti.
UFO Raporları Gizliliği ortadan kalkan FBI dosyalarının toplu inek ölümlerine yabancı varlıkların sebep olduğu gerçeğini ortaya sürmesi Beyaz Saray’ ı da paniğe sürükledi. Belgelerde Amerika Birleşik Devletleri’ nin güneyinde 1970′ lerde yaklaşık 8000 adet ineğin kaçırıldığı, öldürülüp parçalanarak yeryüzüne atıldığı iddaa ediliyor. UFO belgeleri hayvanların vücutlarının bazen parçalarından bazılarının ve bazen de tümünün ganimet olarak alındığını da ayrıntılı bir şekilde açıklıyor.
Olaylarla ilgili daha önce farklı teoriler üretilse de bu teorinin ilk defa bu kadar gerçekçi şekilde onaylanması dikkatleri bu konu üzerinde toplamaya yetti.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst