gittigidiyor

Vidic'ten Galatasaray'a müjdeli haber!

eftt

Uzman Paylaşımcı
Vip Üye
Katılım
13 May 2011
Mesajlar
4,553
Tepkime puanı
9
Puanları
38
Konum
Gölcük
7 Şubat 2014 Cuma

Manchester United'ın tecrübeli defans oyuncusu Nemanja Vidic'in sezon sonu takımdan ayrılacağı resmiyet kazandı.

KdGY4n.jpg


Manchester United'da sekiz yıldır forma giyen defans oyuncusu Nemanja Vidic, manutd.com'da resmi olarak yer alan haberde, sezon sonu takımdan ayrılacağını duyurdu.

Vidic, uzun yıllar Manchester United'da mutlu bir şekilde forma giydiğini hatırlatarak, "Taraftarımızla birlikte yaşadığım fantastik anları asla unutmayacağım. Ancak önümüzdeki yıllarda kendimi daha iyi hissetmek adıan yeni deneyimler yaşamak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Vidic, kendisi ve ailesi için doğru olanı seçeceğini söylerken, sezon sonuna kadar takımı için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

2006 yılında Spartak Moskova'dan Man Utd'a gelen 32 yaşındaki Vidic, Kırmızı Şeytanlar'ın formasını tam 284 kez giydi.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst