gittigidiyor

WhatsApp kullanıcılarına önemli uyarı

mekanik06

Aktif Üye
Katılım
21 Eyl 2015
Mesajlar
575
Tepkime puanı
5
Puanları
18
Konum
Avusturya
whatsapp-kullanicilarina-onemli-uyari-1745070.Jpeg


Mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yetkilileri, resmi bülten ve reklam amacıyla söz konusu platformu asla kullanmayacaklarını belirterek, böyle mesajların dikkate alınmamasını istedi.

WhatsApp yetkilisi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde söz konusu platformun ücretli olacağı ve "Bu mesajı WhatsApp kullanıcısı 10 arkadaşınıza ilettiğiniz takdirde 5 sene ücretsiz WhatsApp kullanma hakkını kazanacaksınız" şeklinde paylaşılan mesajların gerçek olmadığını belirtti.

Bu mesajların kesinlikle şirketten gönderilmediğini kaydeden yetkili, "Şirket olarak WhatsApp'ı kullanıcılarımıza toplu mesaj ile resmi bülten, güncelleme ve reklam yollamak için asla kullanmayacağız" dedi.

"Böyle mesajları dikkate almayın ve söz konusu mesajları adres defterinizdeki kayıtlı kişilerle paylaşmayın" uyarısında bulunan yetkili, şirketin yıllık servis üyelik modeli üzerinde çalıştığını belirterek, "Ücretsiz deneme süresi sona erdiğinde, benzer tüm özellikleri içerecek şekilde bir yıllık abonelik ücreti 0,99 dolar olacak" ifadesini kullandı.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst