gittigidiyor

WhatsApp'a Görüntülü Konuşma Geldi

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]WhatsApp'a Görüntülü Konuşma Geldi[/h][h=2]WhatsApp için görüntülü konuşma özelliği uzun zamandan beri beklenirken yapılan son açıklamalarda artık görüntülü aramanın yapılabileceği belirtildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
whatsapp-a-goruntulu-konusma-geldi.jpg
WhatsApp milyonlarca kullanıcı sayısına ulaştığı gibi tüm kullanıcıların farklı beklentilerinin karşılanabilmesi adına da sürekli yeni güncellemeler yapılıyor. WhatsApp için en büyük beklenti görüntülü konuşma özelliğinin uygulamaya eklenmesiydi. Bu bakımdan uzun zamandan beri kullanılan WhatsApp için geliştirmenin yapılmasını beklerken yapılan resmi açıklamalarda artık görüntülü arama özelliğinden yararlanılabileceği belirtildi.
WhatsApp Görüntülü Konuşma Güncellemesi Artık İndirilebilir!
WhatsApp için geliştirilen görüntülü arama özelliği sayesinde artık kullanıcılar sadece sesli arama değil görüntülü arama da yapabilecek. İlgili özellikten yararlanmak isteyen kişilerin WhatsApp'ın yeni versiyonunu telefonlarına indirmesi ya da mevcut uygulamanın yeni versiyonuna güncellenmesi gerekiyor. Uygulamanın yeni versiyonunu indirmek yada güncellemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. WhatsApp için yapılacak güncellemenin ardından görüntülü konuşma özelliği tüm telefonlarda aktif bir hale gelecek.
WhatsApp'ın son sürümüne sahip olan kullanıcılar uygulamaları üzerinden görüntülü konuşma yapmaya başlayabilecek.
WhatsApp Görüntülü Konuşma Nasıl Yapılır?
Görüşme listenizde kimle görüşme yapmak istiyorsanız o kişinin sohbet penceresini açarak görüntülü konuşmayı başlatabilirsiniz. Bunun için yukarıda yer alan menüden telefon ikonuna tıklamanız yeterli.
12.jpeg

Ardından ekranda yukarıda görüldüğü gibi iki farklı bir seçenek yer alır. Bu ekranda sesli ya da video görüşme için seçim yapmanız istenir. Görüntülü konuşma yapmak isteyen kişi video araması yapmasıyla birlikte video görüntülü konuşma başlatılabilir.
Kullanıcıların ilgili özellikten yararlanabilmesi adına görüntülü arama seçeneğini takip etmesi yeterlidir. Uzun zamandan beri Beta versiyonlarında denenen bu özellik kullanıcılara yeni güncellemeyle birlikte sunulmaya başlandı. Bu bakımdan önümüzdeki dönemlerde WhatsApp aracılığıyla görüntülü konuşma döneminin de başlaması bekleniyor
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst