gittigidiyor

Windows 10 Anniversary Update sizi unuttu mu?

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows 10 Anniversary Update sizi unuttu mu?

Windows 10'un yıllık güncellemesi, aradan geçen zamana rağmen henüz size uğramadı mı? Öyleyse kötü habere hazır olun!


201609150403109946.jpg



Geçtiğimiz Temmuz ayında aldığımız duyumlara göre Windows 10 Anniversary Update'in kademeli olarak sunulacağı ve bazı kullanıcıların bu güncellemeyi almasının zaman alabileceğini biliyorduk. Fakat Microsoft'un nasıl bir zaman aralığından bahsettiği şimdiye kadar bir muamma olarak kalmıştı.
Söz konusu güncelleme birçok kullanıcıya Ağustos'ta değil Eylül'de bile sunulmadı. Bu durum bu yıllık güncellemeyi bazı kulanıcıların Ekim ayında bile almayacağını düşündürmeye başladı. Daha da kötüsü, söz konusu güncellemeninWindows 10 kullanıcılarının bir kısmına Kasım başı gibi gelmesinin bekleniyor olması.
Microsoft'un konuyla ilgili yaptığı resmi açıklamada ise Yıllık Güncelleme'nin Windows Update aracılığıyla indirilip yüklenebileceği belirtilmiş ve bu indirmenin kullanıcılara otomatik olarak sunulacağı ifade edilmişti. Aynı açıklamada, 2 Ağustos 2016'da başlayacak olan dağıtımın bütün kullanıcılara ulaşmasının 3 ay sürebileceği de belirtilmişti.
Microsoft'un güncellemeyi bu şekilde kademeli bir biçimde sunmasının nedenlerinden birinin de bu süreçte ortaya çıkabilecek donanım ve yazılım bağlamındaki sorunlarla daha etkin bir şekilde başa çıkabilmesi olduğunu söyleyebiliriz.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst