gittigidiyor

Windows 10 Geliştiricilere Yeni Güncelleme

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10 Geliştiricilere Yeni Güncelleme[/h][h=2]Windows geliştiriciler için yeni bir güncelleme daha yayınladı. İşte Windows 10 için yapılan yeni güncellemede yer alan özellikler.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-gelistiricilere-yeni-guncelleme.jpg
Windows 10 Anniversary Update Güncellemesi ile Windows 19 kullanıcılarını daha iyi bir işletim sistemine kavuşturan Microsoft, Windows 10 ile ilgili güncellemelerini sürdürüyor. Geliştiriciler için özel olarak yayınlanan güncellemelere bir Yenisi daha eklenirken son olarak yayınlanan güncellemenin Windows 10 Yapı 14393.10 sürümü olduğu belirtildi.
Windows 10 Yapı 14393.10 sürümü hem mobil hem de masaüstü için kullanıma sunulurken bu güncelleme ile birlikte küçük düzeltmelerin yapıldığı belirtildi. Bu bakımdan yeni güncellemede çok farklı değişikliklerin ya da yeni özelliklerin bulunmadığı açıklandı.
Mobil Ne Zaman Geliyor?
Geçtiğimiz günlerde yıldönümü güncellemesi masaüstü versiyonları için sunulurken hala mobil için Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesi sunulmadı. Mobil kullanıcıların bu konuda büyük beklentileri yer alırken 9 Ağustos tarihinde yeni bir güncellemenin yapılabileceği belirtilmişti. Fakat 9 Ağustos tarihinin geçmesine rağmen güncellemenin sunulmaması kullanıcılarda hayal kırıklığı yarattı.
Mobil versiyon ile ilgili elde edilen son bilgilerde Eylül ayı içerisindeki yapılacak güncellemeler işaret edilirken bu bakımdan mobil güncelleme için şimdiden Eylül ayındaki yapılacak güncellemelere gözler çevrilmiş durumda.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst