gittigidiyor

Windows 10 için Insider Preview Yapı 10565 Güncellemesini Yayınladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, Windows 10 işletim sistemine yeni güncellemelerle birlikte yeni özellikler kazandırmaya devam ediyor.

microsoft-windows-10-icin-insider-preview-yapi-10565-guncellemesini-yayinladi-57322.jpg

Geçtiğimiz Temmuz ayında Windows 10 güncellemesi tüm dünyada yayınlanmıştı. Bu tarihten sonra da Windows Insider programı ile Windows 10 işletim sisteminin geliştirmeye devam eden Microsoft, dün akşam saatlerinde Windows 10 Insider Preview Yapı 10565 sürümünü yayınladı.
Microsoft başkan yardımcısı ve Windows Insider Program yöneticisi Gabriel Aul’un twitter üzerinden ve resmi Windows bloğu üzerinden duyurduğu yeni güncelleme ile Windows 10 yepyeni özelliklere kavuştu. Geliştirilmiş Başlat Menüsü artık daha da kullanışlı olan açılır menülere, uygulama durum çubukları ise hareketli renklere kavuştu. Microsoft Edge tarayıcıda dikkat çeken yenilik ise sekme ön izleme özelliği oldu.
cortana-ink-reminders2-1024x910-600x533.png

Windows 10 Yapı 10565 Yenilikleri:

  • Entegre Skype Arama, Mesajlaşma ve Video uygulaması
  • Microsoft Edge Geliştirmeleri
  • Microsoft Edge favori ve okuma listesi senkronizasyonu
  • Cortana geliştirmeleri: Cortana artık el yazısını da tanıyor
  • Daha hareketli durum çubuğu
  • Geliştirilmiş Başlat Menüsü
  • Yeni ürün aktivasyon özellikleri
Microsoft’un Windows 10 güncellemesi üzerinde yayınlanan bu yeni yapı ile en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de yeni ürün aktivasyon özellikleri oldu. Windows 10 yazılımını yenilenen aktivasyon sayfasında, Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 ürün anahtarınızı girerek etkinleştirme işlemini yapabilirsiniz.
Microsoft, son dönemde hem mobil hem de pc pazarında Windows 10 güncellemesi ile iyi bir ivme yakaladı. Mobşl pazarda satışlarını yavaş da olsa artırmaya devam eden Microsoft, PC pazarında ise Windows 10 güncellemesi ile liderliğini iyice pekiştiriyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst