gittigidiyor

Windows 10 için Sunulacak İkinci Büyük Güncellemeyi Onayladı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
microsoft-bu-yilin-sonlarinda-windows-10-xfzi.jpg


Microsoft, Bu Yılın Sonlarında Windows 10 için Sunulacak İkinci Büyük Güncellemeyi Onayladı

Microsoft bu yıl, Windows 10 Creators Update güncellemesinden sonra yıl sonuna doğru ikinci bir yük Windows 10 güncellemesini yayınlayacağını resmi olarak doğruladı.

Redmond merkezli yazılım devi Microsoft, şu sıralar Windows 10 Creators Update güncellemesini tamamlamak ve Mart ayında desteklenen ülkelerde kullanıma sunmak için yoğun bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Bugün ortaya çıkan bilgilere ise Windows 10 Creators Update güncellemesinin bu yıl kullanıma sunulacak tek büyük güncellemeyi olmayacağını ortaya koydu.

Şu anda Microsoft, Windows Insider programıyla genel özelliklileri tamamlanmış Windows 10 Creators Update güncellemesinin özellik sürümünü test ediyor. Gelen bilgilere göre 1703 versiyon numarasına sahip olması beklenen Windows 10 Creators Update güncellemesi, Mart veya Nisan ayından itibaren tüm Windows 10 bilgisayar, tablet, Xbox ve akıllı telefon modelleri için sunulmaya başlayacak. Microsoft geçen sene bir blog yazısında, 2017'de Windows 10 için iki büyük özellik güncellemesi yayınlamayı planladıklarını belirtmişti. Avustralya'daki Ignite etkinliği sırasında Microsoft, bu yılın ilerleyen dönemlerinde Windows 10 için başka bir önemli güncelleme yayımlama planlarını doğruladı. Microsoft'un bu yeni güncelleme hakkında, bu yıl 10-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Build developer konferansında açıklamalar yapmasını bekliyoruz.

Microsoft'un yıl sonunda yayınlamayı planladığı ve Redstone 3 kod adına sahip olacak yılın ikinci büyük özellik güncellemesi ile Project Neon adı verilen yeni bir tasarım diline geçiş yapacağı belirtiliyor. Bu güncelleme ile mobil tarafta ise yepyeni özelliklerin ve Microsoft'un Surface markasını taşıyan akıllı telefonun da sunulması bekleniyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst