gittigidiyor

Windows 10 için Yeni Bir Güncelleme Daha Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Windows-10-Insider-Preview-Build-10525.jpg

Windows 10 için Yeni Bir Güncelleme Daha Yayınlandı

Microsoft, Windows 10 Yapı 14393.321 sürüm numarası ile Ekim ayı toplu güncelleştirmesini yayınladı. İşte güncelleme ile gelen yenilikler ve değişiklikler..

windows-10-icin-yeni-bir-guncelleme-daha-if70.jpg


Ağustos ayında Windows 10 Anniversary Update güncellemesini kullanıma sunan Microsoft, yayınladığı aylık toplu güncelleştirmelerle kullanıcılar için Windows 10 işletim sistemini daha kullanışlı hale getirmeye devam ediyor. Microsoft, Ekim ayı toplu güncelleştirmesini Windows 10 Yapı 14393.321sürüm numarası ile Windows 10 bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlar için yayınladı.

Windows 10 Yapı 14393.321 Mobil Sürüm Değişiklikleri:
Windows 10 Yapı 14393.321 sürümü production Ring (insider dışı) ve Windows Insider Release Preview halkaları kullanıcıları için sunuldu. Bu güncelleme, Windows Insider Fast ve Slow Halka kullanıcılarında görünmeyecektir. Güncelleme ile Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinde yaşanan bazı önemli sorunlar giderilerek günlük kullanım deneyimi önemli oranda geliştiriliyor.



  • WiFi ağına bağlıyken oluşan aşırı batarya kullanımı sorunu giderildi
  • Parmak izi ya da İris Tarayıcı ile oluşan giriş sorunu giderildi
  • Yüksek CPU kullanımına neden olan sorun giderildi

Microsoft, Windows 10 Yapı 14393.321 sürümü ile masaüstü bilgisayar ve tablet bilgisayarlar için dikkat çeken geliştirmelere imza atıyor. KB3194798 numaralı toplu güncelleştirme olarak güncelleme ile bilgisayar sürümünde yapılan değişiklikler ise şu şekilde:


  • Bluetooth ve Dosya depolama sisteminde geliştirilmiş güvenirlik
  • Bazı yazıcı sürücülerinin yüklenme sorunu giderildi
  • Oturum açma esnasında yaşanan şifre sorunları giderildi
  • Ağlar için geliştirilmiş Access Point Name (APN) desteği
  • multimedia playback, gün ışığı koruma ayarı, kimlik doğrulama, Internet Explorer 11 ve Windows Shell için hata gidermeleri ve geliştirmeler
  • Microsoft Edge, Internet Explorer 11, Windows registry ve diagnostics hub için güvenlik güncellemesi

Microsoft, toplu güncelleştirmeler dışında 2017 yılında yayınlanması beklenen yeni bir özellik güncellemesini de geliştirmeye devam ediyor. Redstone 2 kod adı altında geliştirilen yeni Windows 10 güncellemesi ile özellikle Windows 10 Mobile için bir çok yeni özelliğin kullanıma sunulması bekleniyor.

original
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst