gittigidiyor

Windows 10 Kasım Ayında Xbox One için Geliyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft popüler oyun platformu Xbox One için Windows 10’u Kasım ayında yayınlayacak.

xbox-one-update-ocg.jpg

Microsoft, dün akşam düzenlediği etkinlikte Windows 10 cihazlara ait önemli duyurulara imza attı. Microsoft’un oyun konsolu Xbox One için de Windows 10 güncellemesi hakkında önemli bilgiler bu etkinlikte açıklandı. Windows 10 güncellemesi Xbox One için yepyeni oyun deneyimlerini Kasım ayından itibaren kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor.
Xbox yeni oyun deneyimleri getiriyor

Windows 10 ile çalışan yeni Xbox One deneyimi Kasım ayında tüm dünyada piyasaya sürülecek. Windows 10 üzerine inşa edilmiş yepyeni bir tasarım getiren bu ücretsiz güncelleme, bugüne kadarki en hızlı ve en sosyal Xbox deneyimini sağlıyor. Yine Kasım ayında piyasaya sürülecek olan Xbox One Geri Uyumluluğu ise, lansman sırasında 100, takip eden aylarda ise yüzlerce daha oyun olmak üzere, Xbox 360 oyunlarınızı Xbox One üzerinde ücretsiz olarak oynamanıza imkan veriyor. Geriye uyumlu Xbox 360 oyunları aynı zamanda Xbox One’dan Windows 10’a oyun aktarımı yoluyla Wndows 10 üzerinde de oynanabilecek. “Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider,” “Forza Motorsport 6,” ve “Gears of War: Ultimate Edition” gibi oyunlar, bu tatil dönemini Xbox tarihinin en iyi oyun yelpazesi ile pekiştiriyor.
Ayrıca oyun severler Microsoft’un sunduğu son derece kapsamlı paket yelpazesi ile bu tatil döneminde benzersiz değer ve seçeneğe sahip olacak. İster Xbox One “Halo 5: Guardians” Sınırlı Sürüm Paketi olsun, ister hem eleştirmenlerin beğenisini toplayan “Fallout 4” hem de Xbox 360 için “Fallout 3”ün tam indirilebilir sürümünü içeren Xbox One 1TB “Fallout 4” Paketi, ister the Xbox One ElitPaket, isterse de the Xbox One 1TB tatil Paketi, her oyun severe uygun bir konsol bulmak mümkün.
Sony Playstation ile kıyasıya rekabet içinde olan Xbox One, bakalım açıklanan bu yeniliklerle kendine avantaj sağlayabilecek mi?
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst