gittigidiyor

Windows 10 Yapı 10575 Üzerinde Çalışıyor!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
Microsoft, Windows 10 için Insider kullanıcılarına Yapı 10575’i sunmaya hazırlanıyor.
microsoft-windows-10-icin-insider-preview-yapi-10565-guncellemesini-yayinladi-57322.jpg
Microsoft, Temmuz ayının sonunda Windows 10 güncellemesini yayınlandıktan sonra Ağustos ayından itibaren Windows Insider programı ile yeniden Windows 10 testlerine başlamıştı. Son olarak Yapı 10565 sürümü yayınlanan Windows 10 Insider Preview için yeni yapı numarasının 10575 olduğu açıklandı.
Microsoft OSG başkan yardımcısı ve Windows Insider Program yöneticisi Gabriel Aul, twitter’da bir kullanıcının sorduğu soruya verdiği cevapta, şirket içi test ekibinin şu anda Windows 10 Yapı 10575 sürümünü Fast Ring için test ettiğini belirtti.

Güncellemenin ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bilgi vermekten kaçınan Gabriel Aul, şu anda yayınlamak için çalıştıklarını belirtmekle yetindi.
Windows 10 güncellemesi Windows Insider programı çerçevesinde aldığı son güncelleme ile yeni özelliklere ve ara yüzde bazı değişikliklere kavuşmuştu. Bu değişiklikler arasında ise Windows platformunda ilk defa yer alan ve Microsoft için de bir ilk olan reklam uygulaması “önerilen uygulamalar özelliği” olmuştu. Diğer geliştirmeler arasında ise Microsoft Edge tarayıcının sekme ön izleme özelliği ve Cortana dijital sesli asistanın yeni dil destekleri dikkat çekmişti.
Microsoft, Windows 10 işletim sistemini bir taraftan Windows Insider programı çerçevesinde geliştirmeye devam ederken bir taraftan da test edilen özellikleri Windows 10 kullanıcılarına sunuyor. Microsoft’un Windows 10 işletim sistemi için Kasım ayında önemli bir güncelleme yayınlayacağı söylentilerini tekrar hatırlatalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst