gittigidiyor

Windows 10 Yapı 14393.67 Tüm Windows Insider Kullanıcıları için Yayınlandı

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
images

Windows 10 Yapı 14393.67 Tüm Windows Insider Kullanıcıları için Yayınlandı

Microsoft, Windows Insider için yeni bir Windows 10 güncellemesi daha yayınladı

windows-10-yapi-1439367-tum-windows-pss0.jpg


Geçtiğimiz hafta Windows 10 Anniversary Update güncellemesini bilgisayar ve tabletler için yayınlayan Microsoft, yeni Windows Insider sürümlerini de program üyeleri için sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Windows 10 Yapı 14393.67 sürümü Windows 10 Anniversary Update için toplu güncelleştirme olarak tüm Windows Insider kullanıcılarına sunuldu.

images

Windows 10 Yapı 14393.67 sürümü Windows Insider Fast, Slow ve Release Preview halkaları için mobil ve masaüstü cihazlarda kullsnıma sunuldu. Küçük bir düzeltme güncellemesi olduğu belirtilen Windows 10 Yapı 14393.67 sürümü ile herhsngi bir önemli değişiklik ya da yeni özellik sunulmuyor. Performans iyileştirmeleri ve hata gidermeleri içeren güncelleme ile işletim sisteminin güvenirliği ve kararlılığı artırılıyor.
Microsoft, Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesini henüz yayınlamadı. Fakat gelen bilgilere göre 9 Ağustos tarihinde yayınlanacağı iddia edilen Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinin de çok yakında destekleyen tüm modeller için sunulacağı belirtiliyor.

images


@mehmetkarahanlı@

Redmond merkezli yazılım devi Microsoft, Windows 10 ve Windows 10 Mobile için bir sonraki büyük güncellemesi için de çalışmalarına başladı Redstone 2 kod adlı Rs_2 güncellemesi için çalışmalarına başlayan Microsoft, bu güncellemenin de ilk ön izleme sürümünü önümüzdeki günlerde başta pc kullanıcıları olmak üzere Windows Insider programı çerçevesinde kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
İlk sürümlerinde yapısal değişiklikler nedeni ile önemli yenilikler ve özelliklerin sunulmayacağı Windows 10 Redstone 2 güncellemesinin ilerleyen dönemde yepyeni özellikler ve özellikle mobil cihazlar için önemli iyileştirmeler getirmesi bekleniyor.

images
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst