gittigidiyor

Windows 10'da Yeni Güncellemeler Var!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'da Yeni Güncellemeler Var![/h][h=2]Windows 10 için yapılan son kapsamlı güncellemenin ardından yeni bir güncellemenin daha geleceği öğrenildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-da-yeni-guncellemeler-var.jpg
Windows 10 işletim sistemi ile piyasaya iddialı bir giriş yapan Microsoft, sistem için iyileştirmelerini sürdürüyor. konu ile ilgili elde edilen son bilgilerde Windows 10 için sunulan 14926 derlemesinin ardından kapsamlı bir güncellemenin daha yapılacağı belirtildi. Bu bakımdan bugüne kadarki en büyük güncellemenin ardından kullanıcıları yine kapsamlı bir güncelleme bekliyor.
Windows 10 Yeni Güncellemede Neler Var?
Windows 10 için yapılacak yeni güncellemede en dikkat çeken yenilikler; Skype ön izleme, Haritalar uygulamaları ve Audio 2.0 USB desteği oldu. Microsoft tarafından yapılan açıklamalarda bu 3 özellik üzerine vurgu yapılırken, özelikle Audio 2.0 desteği uzun zamandan beri bekleniyordu. Güncelleme ile birlikte kullanıcılar 14926 derlemesinden Windows 10 14931 sürümüne güncellenecek. Bu bakımdan güncelleme konusunda kişiler Windows sürümlerine bakarak da durumu kontrol edebilecek.
Neler Değişiyor?
Windows 10 için yapılan açıklamalarda haritalarda daha iyi sonuçların sağlanması ve en önemlisi de anlık trafik raporunu sunulması için küçük değişiklikler yapılmış durumda.
Skype Preview’de yapılan değişikliklerde ise kişilerin varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak Skype seçebilmesi mümkün.
Belirtilen özelliklerin dışında ise pek çok iyileştirme ve güvenlik düzenlemeleri Windows 10 yeni güncellemesi ile birlikte kullanıcılara sunuluyor.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst