gittigidiyor

Windows 10'dan Dönüş Süresi 10 Güne Düştü!

mehmetkarahanlı

Aktif Üye
Katılım
17 Eyl 2015
Mesajlar
22,965
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Konum
Bursa
[h=1]Windows 10'dan Dönüş Süresi 10 Güne Düştü![/h][h=2]Windows 10 geçiş yapan kişilerin tekrar eski işletim sistemine dönüş yapması için belirli bir süre tanınırken bu sürede kısıtlamaya gidildiği öğrenildi.[/h][FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]
windows-10-dan-donus-suresi-10-gune-dustu.jpg
Windows 10 için yapılan son güncellemeler ile birlikte 30 gün içerisinde eski işletim sistemine dönmek isteyen kişilere tanınan hak artık daha kısa süre içerisinde tanınmaya başlanacak. Bu bakımdan eskiden 30 gün olan eski işletim sistemine dönüş süresi yapılan son güncellemeler ile birlikte 10 güne çekilmiş durumda.
10 Gün İçinde Dönüş Yapılabilir
Kişiler Windows 10 işletim sistemine geçiş yaptıktan sonra bu işletim sistemini beğenmemesi halinde eski işletim sistemine 10 gün süre içerisinde geçme hakkına sahip olacak. Eski işletim sistemine dönüş yapabilmesi adına bilgisayarlarındaki Ayarlar bölümünden güvenlik ve güncelleştirmeler sekmesinin açılması ve buradan da kurtarma adı altında yer alan seçenekler üzerinden işlem yapılması gerekiyor. Geri dönüş seçeneğiyle kişiler güncelleme öncesindeki işletim sistemine dönüş yapma imkânına sahip olabilir. Bu açıdan yapılan son güncellemeler ile birlikte özellikle Windows 10 güncellemesini yeni alan ve yeni işletim sistemini kullanmaya başlayan kişilerin 10 günlük süreye dikkat etmesi gerekiyor.
Microsoft tarafından yapılan bu değişiklik resmi blog sitesi üzerinden de paylaşılırken kişilerin eski işletim sisteminde dönme konusunda çok fazla işlem yapmaması nedeniyle böyle bir kararın da alındığı belirtiliyor. Çünkü yeni işletim sistemine geçen kişilerin 30 gün boyunca eski verileri depolanarak geri dönüşüm halinde kullanılmak üzere hazır tutuluyordu. Milyonlarca abonenin aynı şekilde işlem yapması Windows üzerinde ciddi bir iş yükü oluştururken bu sürenin 10 güne düşürülmesi ciddi bir tasarruf da sağlayacaktır durumda.
[/FONT]
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst