gittigidiyor

Windows 8.1 yine sızdı!

pyramos

Aktif Üye
Katılım
27 Eki 2012
Mesajlar
43
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
44
Konum
istanbul
Siz Windows 8 veya 7 kullanırken, bazı insanların şu anda Windows 8.1 kullandığını biliyor musunuz?

2013061804042045246.jpg

Hepimiz, en azından teknoloji sitelerini yakından takip edenler, Windows 8.1 güncellemesinin betasının 26 Haziran'da hazır olacağını biliyoruz. Ancak anlaşılan o ki bazı bilgisayar kullanıcıları hepimizden daha şanslı. Çünkü onların bilgisayarlarında Microsoft'un yeni işletim sisteminin en son sürümü çalışıyor!

Yurtdışındaki teknoloji forumlarından birinin çok aktif kullanıcılarından biri olan FaiKee nick'li şahıs, şu anda sızmış olan Windows 8.1 sürümünü kullanan kullanıcıların (ki anlaşılan kendisi de onlardan biri) artık Windows Store'a ulaşabildiğini yazmış. Bununla da kalmamış, Windows Store'a bağlanan 9369 ve 9385 kod numaralı Windows 8.1'in ekran görüntülerini de almış.

Microsoft istese bu sızmış sürümlerin Windows Store erişimlerini anında kesebilir. Ancak 1 Ağustos'ta çıkacağı tahmin edilen son sürüme kadar, sızan sürümü kullananlar için bir sorun olacağını düşünmüyoruz...
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst