gittigidiyor

Xiaomi, Çin'deki 10 bininci mağazasını açtı

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Son yılların popüler akıllı telefon üreticisi Xiaomi, kısa süre içinde en çok satan markalardan biri haline geldi.


Şirket, özellikle anavatanı Çin'de açtığı binlerce mağazayla genişlemesini sürdürüyor.


10 BİNİN MAĞAZASINI AÇTI​


Son mağazasını 30 Ekim'de Çin'in Shenzen eyaletinde bulunan Guangdong şehrinde açan Xiaomi, ülkedeki mağaza sayısını 10 bine çıkardı.


600 metrekarelik tamamen bağımsız bir binada faaliyete geçen ve üç boyutlu LED ekranlarla donatılan mağaza, en hareketli ticari alanlarından birinde yer


alıyor

xiaomi_2007.jpg


Xiaomi kurucusu ve CEO'su Lei Jun, Twitter'da paylaştığı bir gönderiyle Xiaomi'nin 10 bininci mağazasını kutladı.


Xiaomi kıdemli başkan yardımcısı ve Redmi markasının genel müdürü Lu Weibing ise, "Her bir Xiaomi hayranının evine yakın bir Xiaomi mağazası olmasını ve herkesin en mükemmel Xiaomi ürünlerini makul bir şekilde satın almasını sağlamak bizim en büyük vizyonumuz." ifadelerini kullandı.


GÜNDE 27 MAĞAZA AÇIYOR​


Xiaomi, Çin'de günde ortalama 27 yeni Xiaomi mağazası açarak yeni bir rekora imza attı. Marka, Çin'de son bir yıl içinde yaklaşık 8 bin mağaza açtı.
 
Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Çin merkezli üretici, şu sıralar birçok üreticinin gündeminde olan, hatta Samsung Galaxy S21 FE'nin çıkmamasına sebep olarak gösterilen çip krizine rağmen, yakın bir dönemde yeni akıllı telefon modellerini piyasaya sürdü. Xiaomi bugün ise Loop LiquidCool adını verdiği yeni bir teknoloji ise karşımıza çıktı. Bu teknoloji ile şirket, akıllı telefonları gerçek anlamda "soğutacak".


XIAOMI'DEN LOOP LIQUIDCOOL TEKNOLOJİSİ GELDİ​


Loop LiquidCool teknolojisinin tanıtımını Xiaomi CEO'su Lei Jun Twitter hesabı üzerinden yaptı. Aktarılanlara göre bu yeni teknoloji, sıcak hava ve soğutma sıvısı sirkülasyonlarını ayırıyor. Xiaomi'nin söylediğine göre yeni nesil teknoloji, geleneksel buhar odası çözümleriyle karşılaştırıldığında, iki kat daha fazla soğutma kapasitesine sahip.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
497
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Çin gibi bir ülke için 10.000 mağaza ne ki. Baksanıza A-101'in bile 10.001 marketi var Türkiye'de.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst