gittigidiyor

Xiaomi durum çubuğunu özelleştirin...

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
sdaf-RveK.jpg


Adınızı veya herhangi bir metni Xiaomi'nizin durum çubuğuna eklemek
İçin veya durum çubuğunu özelleştirmek için sadece bu adımları izlemeniz yeterli:


  1. Ayarlar> Bildirimler ve Kontrol Merkezi> Durum çubuğuna gidin
  2. İçeri girdikten sonra tek yapmanız gereken « Operatör adını düzenle » seçeneğine erişmek ve metni istediğiniz gibi özelleştirmek kalıyor.

Bu sayede durum çubuğunuzda yazmasını istediğiniz metinleri girebilir ve telefonunuzu daha da özelleştirebilirsiniz. Aslında bu ayarın çokca avantajı olabilir. Mesela annenize hediye almak istiyorsunuz ve annenizin doğum tarihini durum çubuğuna yazdığınızda ve telefona her baktığınızda bu hatırlamanız mümkün.


Aynı şey evlilik yıldönümleri için de geçerli :)
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst