gittigidiyor

Xiaomi MIUI 14 beklenen güncellemeler ile geliyor!

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
MIUI 14 güncellemesinin 19 Kasım 2022'de yayınlanacağı söyleniyor. MIUI 14 çıkış tarihi, muhtemelen bu durumda Xiaomi 13 serisi olması gereken yeni bir Xiaomi akıllı telefon serisinin piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk gelecek. Özel Android arayüzünün bazı özellikleri zaten sızdırıldı, ancak görünen o ki, en son MIUI yazılımını destekleyecek telefon sahiplerini memnun edecek bazı büyük değişiklikler geliyor. MIUI 14'te yapılacak büyük değişikliklerden biri, güncelleme ile birlikte telefonun artık reklam göstermeyecek olması.

Xiaomi'nin rekabetçi kalırken bu kadar hızlı büyümeyi başarmasının yollarından biri de MIUI işletim sisteminde reklamlara yer vermekti. Reklamlar, tanınmış rakiplerin çok daha pahalı cihazlarına benzer özellikler sunan uygun fiyatlı Xiaomi, Redmi ve POCO akıllı telefonları satın aldıkları için şu ana kadar Xiaomi kullanıcıları tarafından hoş görülmüş görülüyordu. Ancak görünüşe göre MIUI 14'te reklamlar için yer yok.


İkincisi, Xiaomi'nin birinci sınıf cihazlarını geçmişte satın almayı düşünmemiş olanlar için daha kabul edilebilir hale getirmek için bir başka itici güç olarak görünen şeyde , MIUI 14'ün bloatware içermeyeceği iddia ediliyor. Xiaomi'nin kendi uygulamalarının ve tipik Android/Google yazılımının ötesinde, kutudan çıkar çıkmaz üzerinde çalışan MIUI 14 ile gelen telefonların, sık sık gereksiz, önceden yüklenmiş çok sayıda üçüncü taraf uygulamasının varlığından kurtulacağı iddia ediliyor.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst