gittigidiyor

Xiaomi Ücretsiz Redmi Note 11 Veriyor....(Çin)

Katılım
24 May 2011
Mesajlar
16,814
Tepkime puanı
1,370
Puanları
113
Konum
Aydın
Çin’de yeni Redmi Note 11 telefonları için ön siparişlerin başladığını duyurdu . Ön siparişler Xiaomi’nin kendi web sitesinde ve JD.com sitesinde yerel saatle akşam sekizden itibaren yapmak mümkün olacak. Cihazı sipariş etmek için alıcıların 100 Yuan (15 dolar) depozito yatırması gerekiyor. Ancak şirket bunu ilerleyen günlerde 200 Yuan’a çıkaracak. Yeni canavarı için Xiaomi’den bugün ilginç bir hamle geldi.


Xiaomi her dakika ücretsiz bir adet Redmi Note 11 verecek​


Alıcıları ön sipariş vermeye teşvik eden bir promosyonun parçası olarak Note 11, piyango formatında her dakika çekilecek. Promosyonun ne kadar süreceği belli değil, ancak belli ki birçok kişiyi memnun edecek. Ön sipariş 31 Ekim gecesi sona erecek ve perakende satışlar 1 Kasım’da başlayacak.


Xiaomi ayrıca amiral gemisi serisinin bellek yapılandırmalarını da açıkladı. Ana Pro ve Pro+ olmak üzere üç farklı model ile gelecek olan yeni serinin 6 GB RAM /128 GB depolama, 8 GB RAM /128 depolama ve 8 GB RAM /256 GB depolama olmak üzere opsiyonları bulunacak. Yeni modellerin fiyatları şimdilik resmi olarak bilinmiyor. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak olan Note 11 serisi, Xiaomi’nin 2021’deki muhtemelen son fiyat/performans telefonu olacak.
İlk etapta anavatanı Çin’de satılacak olan Note 11 serisi, 2022 yılının ilk çeyreğinde ise Avrupa pazarına açılacak. Türkiye topraklarına da önümüzdeki yıl gelecek olan bu canavarlar, piyasayı baya bir karıştıracak gibi görünüyor.
 

Sami Ertaga

Aktif Üye
Katılım
29 Ara 2017
Mesajlar
3,213
Tepkime puanı
496
Puanları
83
Konum
GAZİANTEP
Yine Amerika'daki gibi dükkanların önünde izdiham olacak mı bakalım.
 

Bilgi / İnfo

satcafesi.net kar amacı gütmeyen bilgi & paylaşım üzerine kurulu ücretsiz bir forum sitesidir,Üyeler her türlü bilgiyi,dosya,video,resim,vs. önceden onay olmadan paylaşabilmektedir,bunedenle oluşacak herhangi bir illegal paylaşımdan satcafesi sorumluluk almamaktadır,T.CK.na aykırı paylaşım görüldüğünde iletişim kısmından bizlere bildirmenizi rica ederiz.

Yasal Haklar

Foruma gönderilen mesajlardan öncelikle mesaj sahipleri sorumludurlar. Forum yöneticileri başkalarının mesaj veya konularından sorumlu tutulamazlar. Ancak yasal nedenlere bağlı herhangi bir şikayet durumunda, yetkililer bilgilendirildiği takdirde ilgili düzenleme yapılacaktır.
Üst